La Guàrdia Civil interroga l’acusat per a aclarir on està el cos de Marta Calvo

L'Ajuntament d'Estivella ha convocat dijous una concentració i un minut de silenci per a expressar el seu suport a la família.

VÍDEO | La Guàrdia Civil interroga l’acusat per a aclarir on està el cos de Marta Calvo

La comandància de la Guàrdia Civil a Carcaixent, a la Ribera Alta, interroga, amb la presència del seu advocat, el principal sospitós de la desaparició violenta de Marta Calvo, Jorge Ignacio P.

Ahir de matinada s'hi va entregar i, segons la seua confessió, va esquarterar la jove d'Estivella i va repartir les restes per diferents contenidors. Fonts de la investigació demanen cautela perquè la declaració encara ha de ser ratificada amb l'advocat i destaquen que la prioritat és trobar el cos. Poc després de les 17:00 hores l'advocat ha fet acte de presència a la comandància de la Guàrdia Civil de Carcaixent per a l'inici de la declaració formal de l'acusat. 

La planta de tractament de residus de Guadassuar, que s'encarrega del fem de la Ribera, ha paralitzat l'activitat per petició de les forces de seguretat. Aquesta vesprada, la delegació de govern central ha autoritzat reobrir la planta de residus. Els investigadors creuen que l'acusat intenta guanyar temps.  

Estivella convoca una concentració dijous

L'Ajuntament d'Estivella (Camp de Morvedre), localitat natal de Marta Calvo, ha convocat per a aquest dijous una concentració i un minut de silenci per a expressar el seu suport a la família de la jove desapareguda i la “commoció” que senten els veïns.

També et pot interessar

stats