La Guàrdia Civil dissol una festa il·legal a Benissa amb més de vint persones

En la batuda detingueren un home que portava damunt més de 50 pastilles de metamfetamina i anfetamina per a vendre-les 

Túnel en què la Guàrdia Civil va trobar la festa il·legal, als afores de Benissa
Túnel en què la Guàrdia Civil va trobar la festa il·legal, als afores de Benissa / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil d'Alacant ha desallotjat una festa no autoritzada a Benissa que havia congregat més de vint persones. Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, el dispositiu articulat per a dissoldre l'esdeveniment ha acabat amb la detenció d'un home de 33 anys a qui s'acusa d'un presumpte delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues. Portava damunt 50 pastilles de metamfetamina i amfetamina preparades per a la venda al públic. 

Els agents de la Guàrdia Civil de Moraira posaren en marxa l'operatiu després de tindre coneixement de la celebració d'aquesta macrofesta, en una zona aïllada de Benissa. Al lloc dels fets acudiren diverses patrulles de diferents unitats de la Benemèrita i dues de la Policia Local de Benissa, que aconseguiren fer fora els assistents i impedir l'entrada de més persones, que volien unir-se a la concentració.

Els efectius desplegats es van trobar diversos camions al llarg del camí, a més d'una barra de so i grans altaveus col·locats en un escenari, tot això a l'interior d'un túnel. A més, observaren nombroses persones allí reunides amb clars símptomes d'haver consumit alcohol i substàncies estupefaents.

En l'escorcoll d'un dels vehicles, que estava més aïllat que els altres, identificaren un home que ja era reincident en assistència a festes no autoritzades i en fets relacionats amb el tràfic de drogues. Després de registrar vehicle, els agents localitzaren diferents tipus de substàncies estupefaents com ara més de 50 pastilles d'amfetamines i metamfetamines i 170 euros en bitllets xicotets, per la qual cosa arrestaren aquest individu, conductor i titular del vehicle. Després de passar a disposició del jutjat d'instrucció número 2 de Dénia, ha quedat en llibertat amb mesures cautelars.

També et pot interessar

stats