La Guàrdia Civil deté un presumpte assassí per un delicte comés a Xàbia el desembre passat

Hauria agredit la víctima, per a qui treballava fent tasques de manteniment d'una piscina, després que el sorprenguera in fraganti quan intentava robar

Moment de la detenció del presumpte assassí a Benitatxell
Moment de la detenció del presumpte assassí a Benitatxell / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil d'Alacant ha aclarit un delicte d'homicidi amb arma blanca comés a Xàbia vespres de Nadal passat. La víctima, un home d'edat avançada, va sorprendre un empleat que intentava robar-li al seu domicili, que el va atacar i li va causar la mort.

El 21 de desembre del 2021 es va localitzar el cadàver d'un home de 96 anys, de nacionalitat espanyola, al seu domicili de Xàbia amb signes evidents de violència. Va ser la família la que va trobar el cos sense vida i va avisar immediatament els agents.

Els agents van reconstruir i van estudiar pas a pas les hores prèvies a la mort, amb l'ajuda de les declaracions aportades per totes les persones que van veure per última vegada amb vida la víctima.

Quatre mesos d'àrdues investigacions van posar finalment la Guàrdia Civil sobre la pista de l'encarregat del manteniment de la piscina de l'ancià, que treballava per a ell des de feia cinc anys.

El passat 21 d'abril de 2022 el presumpte responsable va ser detingut al Poble Nou de Benitatxell. Es tracta d'un home de 58 anys a qui se li imputen els delictes d'assassinat amb arma blanca i de robatori amb violència i intimidació.

La investigació l'han duta a terme els agents de l'equip d'homicidis de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alacant. El detingut ha sigut posat a la disposició del jutjat d'instrucció número 3 de Dénia, que ha decretat l'ingrés a la presó sense fiança, i va alçar el secret de sumari el passat 6 de maig. En el moment de la detenció constava en vigor una requisitòria de detenció del seu país d'origen, per un delicte de tràfic de drogues.

També et pot interessar

stats