La Guàrdia Civil deté un conductor acusat de la mort d’un motorista a Alboraia

L’home està imputat per un delicte d’homicidi imprudent, un altre de conducció temerària i un tercer per fer-ho sota la influència de l’alcohol

Imatge d'arxiu d'una ambulància i un SVB / Europa Press
Imatge d'arxiu d'una ambulància i un SVB / Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut un conductor acusat de l'homicidi imprudent d'un motorista este dilluns a Alboraia (Horta Nord). El sinistre es va produir a les sis del matí en la carretera V-21, en direcció cap a Barcelona.

Un equip d'investigació de sinistres viaris es va fer càrrec del cas i va sotmetre el conductor del turisme involucrat en l'accident de trànsit, un jove de 21 anys, a proves d'alcoholèmia. La taxa obtinguda era superior al doble del que es permet.

L'home està acusat d'un delicte d'homicidi per imprudència greu, conduir amb temeritat manifesta i fer-ho sota la influència de begudes alcohòliques i ha sigut posat a la disposició de l'Autoritat Judicial del Jutjat de Montcada.

El Codi Penal preveu una pena pel delicte d'homicidi per imprudència greu que poden arribar a quatre anys de presó, a banda de presó de tres a sis mesos per a la conducció sota la influència de les begudes alcohòliques i presó de sis mesos a dos anys en conduir amb temeritat manifesta.

També et pot interessar

stats