La Guàrdia Civil deté tres homes per robar plaques solars en l'empresa on treballaven a Alcàsser i Picassent

Accedien amb clau a l'interior de les naus i desactivaven les alarmes i les càmeres de vigilància. S'estima que van sostraure material per valor de 48.000 euros

Els treballadors havien robat 12 palets de plaques solars valorats en 48.000 euros
Els treballadors havien robat dotze palets de plaques solars valorats en 48.000 euros / Shutterstock

La Guàrdia Civil de València ha detingut tres homes que robaven en l'empresa palets de plaques solars. Els detinguts, amb edats compreses entre els 36 i 45 anys, estan acusats de delictes de robatori amb força.

L'operació es va iniciar al març després de la denúncia presentada pel coordinador d'una empresa de logística amb diversos magatzems d'Alcàsser i Picassent. La denúncia descrivia la sostracció de dotze palets de plaques solars valorats en 48.000 euros en dos robatoris. Per la sospita dels agents que poguera estar implicat en els fets algun treballador de l'empresa s'inicià una labor d'investigació minuciosa.

Els agents van aconseguir constatar com estaven implicats tres treballadors de l'empresa, que accedien amb clau a l'interior de les naus en horari de tancament, i com desactivaven les alarmes i les càmeres de vigilància. Allí, utilitzaven els carretons elevadors i els mateixos vehicles de l'empresa per a carregar i sostraure els palets de plaques solars denunciades.

Finalment, l'operació va culminar amb la detenció de tres homes. S'han entregat les diligències al jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Picassent.

També et pot interessar

stats