La Guàrdia Civil deté sis traficants de droga als Serrans

En l'operació s'han intervingut 600 grams de cocaïna i tres armes simulades i s'han eliminat quatre punts de venda de droga

Un dels detinguts per la Guàrdia Civil
Un dels detinguts per la Guàrdia Civil / Ministeri d'Interior

La Guàrdia Civil de Llíria ha detingut a sis persones, quatre homes i dues dones, per tràfic de droga en diverses localitats dels Serrans: Figueroles de Domenyo, la Llosa del Bisbe, Casinos, Calles, Andilla, Xulilla i Xelva. Se'ls imputen sis delictes contra la salut pública i tres de tinença il·lícita d'armes.

Entre els efectes aprehesos durant els escorcolls s'han intervingut 600 grams de cocaïna i tres armes simulades. A més, s'han eliminat quatre punts de venda de droga.

Els agents van rebre informació que s'estava venent droga en paquets de tabac, principalment cocaïna i marihuana, i van ser testimonis d'un desplaçament sospitós dos dels implicats.

Els agents han intervingut 600 grams de cocaïna dels traficants
Els agents han intervingut 600 grams de cocaïna dels traficants / Ministeri de l'Interior

Després d'interceptar el vehicle, els agents van trobar en la butxaca de la jaqueta 562 grams de cocaïna, per la qual cosa es va procedir a la detenció dels dos ocupants del cotxe.

Posteriorment, es van efectuar quatre escorcolls domiciliaris, tots ells relacionats amb els punts de venda de droga en poblacions del Villar i la Llosa del Bisbe i s'hi va detindre quatre persones més.

Les diligències s'han entregat en el jutjat de primera instància i instrucció número 6 de Llíria.

També et pot interessar

stats