La Guàrdia Civil deté dos menors per apunyalar-ne un altre a Alfafar per a robar-li la renyonera

El menor, de 16 anys, tenia deu ganivetades per arma blanca a l'esquena, la cama esquerra i tots dos muscles. Els autors han ingressat al centre de menors de Picassent

la Fiscalia de Menors ha decretat l'ingrés dels autors en el Centre de reeducació de menors Rei Jaume I de Picassent.
La Fiscalia de Menors ha decretat l'ingrés dels autors en el centre de reeducació de menors Jaume I de Picassent / Google Maps

La Guàrdia Civil de València ha detingut a dos menors de 15 i 16 anys per haver apunyalat deu vegades un altre de 16 per a robar-li la renyonera que portava a Alfafar.

Els agents van trobar a les 03:30 hores de la matinada de diumenge un jove dessagnant-se en plena via pública. Els guàrdies civils el van assistir i van donar l'avís als serveis mèdics.

El xic, de 16 anys, va contar als agents que al seu amic i a ell els havien atacat dos joves, però que el seu amic havia aconseguit escapar sense cap lesió.

Els guàrdies civils van activar un dispositiu de cerca i al cap de deu minuts van detindre els autors. Una altra patrulla els va localitzar i va recuperar els efectes robats.

Els atacants, dos menors de 15 i 16 anys i veïns de València, havien agredit la víctima amb la intenció de robar-li la renyonera, on portava la cartera i el telèfon mòbil.

A la víctima la va traslladar un SAMU a l'hospital i va rebre punts de sutura a l'esquena, la cama esquerra i els muscles. Hores després, al jove, que és veí de Benetússer, se li va donar l'alta mèdica

Els fets s'han posat en coneixement de la Fiscalia de Menors, que s'ha fet càrrec de les diligències i ha decretat l'ingrés dels autors en el centre de reeducació de menors Jaume I de Picassent.

També et pot interessar

stats