La Guàrdia Civil deté el conductor d'un camió que atropellà mortalment un motorista a la CV-36 i va fugir

El sinistre va passar el dia 27 d'octubre a Torrent després que la víctima va caure

Control de la Guàrdia Civil
Control de la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil han detingut el conductor d'un camió articulat, com a presumpte autor de l'atropellament mortal a un motorista, i fugir posteriorment del lloc de l'accident, un sinistre ocorregut el mes d'octubre passat a la CV-36 a Torrent, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Al detingut, de 46 anys, se li atribueix un presumpte delicte contra la seguretat viària per abandó del lloc de l'accident. La detenció l'ha feta el Grup d'Investigació i Anàlisi (GIAT) del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil en la Comunitat Valenciana.

Els fets van passar el 27 d'octubre d'enguany a les 07.39 hores, a la carretera CV-36, a l'altura del quilòmetre 5,100 en sentit a la A-7. El motorista va caure en la calçada i, posteriorment, el va atropellar mortalment un vehicle desconegut, que va fugir del lloc de l'accident.

El motorista es dirigia cap a la faena quan van passar els fets. La Central Operativa de Tràfic (COTA) va rebre diversos avisos informant del sinistre. Al punt de l'accident es va desplaçar un equip d'atestats del subsector de València per a instruir les corresponents diligències i les investigacions van passar al Grup d'Investigació i Anàlisi de Trànsit (GIAT) per a localitzar i identificar al vehicle implicat.

Després de laborioses investigacions, el dia 16 de novembre es va localitzar al vehicle, tipus camió articulat, presumptament implicat en el sinistre i es va detindre el conductor, un home de 46 anys de nacionalitat espanyola. Les diligències les instrueix el jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Torrent.

El delicte d'abandó del lloc del sinistre vial està penat amb condemnes de sis mesos a quatre anys de presó i la privació del permís de conduir vehicles de motor i ciclomotors d'un a quatre anys.

També et pot interessar

stats