La Guàrdia Civil desmantella una plantació amb 550 plantes de marihuana a Villena

Els agents han detingut dues persones acusades d’un delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric 

Plantació desmantellada
Plantació desmantellada / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana a Villena (Alt Vinalopó) en una operació que ha acabat amb la detenció de dos joves de 24 anys com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, per cultiu de marihuana, i d'un delicte de defraudació de fluid elèctric, segons ha informat la Comandància d'Alacant en un comunicat.

Els agents van ser alertats per un veí, que va notar una forta olor de marihuana i va observar que l'habitatge tenia les finestres tapades amb material aïllant, des de les quals s'apreciaven uns llums similars als que s'usen per a afavorir el creixement de cultius, i on se sentia un soroll molt fort d'extractor.

A través d'una d'aquestes finestres la Guàrdia Civil va poder confirmar que, efectivament, hi havia algunes plantes de marihuana en creixement avançat.

Els agents van sol·licitar al jutjat l'entrada al domicili, que va ser autoritzada, i que va culminar amb la detenció dels dos joves per un presumpte delicte de tràfic de drogues, per cultiu de marihuana, i per un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que la companyia elèctrica havia corroborat que la llum estava enganxada fraudulentament i la instal·lació registrava un consum molt elevat d'energia.

Els detinguts van ser posats a disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Villena, que va dictaminar la llibertat provisional d'un dels detinguts i presó provisional per a l'altre. La propietària de l'habitatge, una vegada localitzada, també està sent investigada pels mateixos fets.

També et pot interessar

stats