La Guàrdia Civil desmantella una banda que planejava segrestar un important empresari a la Comunitat Valenciana

L’organització es dedicava a cometre robatoris amb violència.

La Guàrdia Civil desmantella una banda que planejava segrestar un important empresari a la Comunitat Valenciana
La Guàrdia Civil desmantella una banda que planejava segrestar un important empresari a la Comunitat Valenciana / Europa Press

Un total de 14 persones han sigut detingudes a València després que la Guàrdia Civil haja desarticulat una operació criminal, batejada amb el nom de Wagen, que cometia robatoris amb força i intimidació en xalets i cases de camp. S’han realitzat almenys 15 robatoris en diversos punts de la Comunitat Valenciana, com ara Manises, Benaguasil, València, l’Eliana, Alzira, Benicàssim o Benidorm. L’organització criminal pretenia introduir els béns robats en el mercat negre.

La investigació es trobava en marxa des d’abans d’estiu. Tot i això, han hagut de precipitar les detencions ja que la banda criminal planejava segrestar un important empresari. Una acció per a la qual, fins i tot, ja tenien decidit l’amagatall i el cotxe per al trasllat, ha informat la Guàrdia Civil. 

Molts dels robatoris es produïen mentre els propietaris es trobaven dins de les cases i, en alguns casos, hi va haver intents de segrest. Des de la Guàrdia Civil asseguren que la banda “anava pujant el nivell de formació utilitzant mitjans més sofisticats d’execució”, i això la convertia en una organització molt perillosa.

També et pot interessar

stats