La Guàrdia Civil desarticula dos punts de cultiu de marihuana a la Ribera Alta

Hi ha dos detinguts a l'Énova i la pedania de Cogullada de Carcaixent i s'hi han intervingut 280 plantes i 35 quilos de cabdells de marihuana

FOTO1
Els agents han intervingut més de 280 plantes de marihuana / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de Carcaixent ha desenvolupat dues operacions, procedint a la intervenció de més de 280 plantes de marihuana i 35 quilograms de cabdells de marihuana. S'ha detingut dues persones per delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La primera operació va començar a mitjan febrer, quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement de la possible existència d'un delicte contra la salut pública a l'Énova. Els agents van poder constatar com un habitatge estava sent utilitzat per a cultiu de marihuana connectat a la xarxa il·legalment.

En l'escorcoll es van intervindre més de 280 plantes de marihuana en diferents fases de creixement, així com la instal·lació per al seu cultiu, valorada en més de 5.300 euros. L'operació ha culminat amb la detenció d'un home de 42 anys.

Un dels detinguts és un home de 42 anys
Un dels detinguts és un home de 42 anys / Guàrdia Civil

La segona operació va començar al principi de març, quan la Guàrdia Civil va localitzar un altre habitatge dedicat al cultiu de marihuana a la pedania de Cogullada de Carcaixent.

En l'escorcoll van trobar 35 quilograms de cabdells de marihuana, així com diferents efectes per al creixement de les plantes valorats en més de 6.000 euros. L'habitatge també presentava un enganxament il·legal a la xarxa. S'ha detingut una dona de 35 anys.

Finalment, les operacions han culminat amb la desarticulació de dos punts de cultiu i amb la detenció dels seus responsables. Les diligències s'han entregat al jutjat d'Alzira.

També et pot interessar

stats