La Guàrdia Civil d'Alacant desmantella una festa celebrada en dos iots a la platja de l'Albufereta

Els participants van retransmetre la celebració a través de les xarxes socials.

La Guàrdia Civil d'Alacant desmantella una festa privada
La Guàrdia Civil d'Alacant desmantella una festa privada / Guàrdia Civil

Les festes privades se succeeixen a la Comunitat Valenciana a pesar de les restriccions en les reunions socials per a evitar la propagació de la Covid-19. El passat diumenge 3 de gener, la Guàrdia Civil d'Alacant va sancionar cinc persones per participar en una festa a bord d’un iot i per no portar la mascareta. Segons els testimonis, hi havia un altre iot a uns pocs metres d'on es trobava l’embarcació, amb aproximadament deu ocupants i tots també sense mascareta.

Mentre els agents van dur a terme les identificacions en el primer vaixell, el segon, més gran, va posar rumb a tota velocitat cap al port d'Alacant. La Guàrdia Civil va emprendre una recerca per a localitzar l’embarcació i sancionar el propietari, sense èxit. De fet, les persones identificades que anaven a bord del primer vaixell no van aportar cap dada que poguera contribuir a la localització de la segona embarcació ni dels seus ocupants.

Arran de les investigacions, els agents han descobert que la festa es va retransmetre a través de les xarxes socials d'alguns dels participants.

La Guàrdia Civil continua investigant el parador de l'altra embarcació o alguna dada que puga identificar les persones que n'anaven a bord.

També et pot interessar

stats