La Guàrdia Civil d'Alacant demana ajuda ciutadana per a capturar el líder fugit d'un grup criminal

Les autoritats, que han habilitat el telèfon 650 98 40 71 per a qualsevol informació sobre el parador, l'acusen de segrest i sospiten que podria amagar-se a Portugal

Imatge que ha difós la Guàrdia Civil del fugitiu, Carlos Garrido Delgado
Imatge que ha difós la Guàrdia Civil del fugitiu, Carlos Garrido Delgado / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil d'Alacant busca un home de 40 anys, anomenat Carlos Garrido Delgado, a qui se li acusa de segrest, usurpació de funcions públiques i pertinença a organització criminal. Es creu que el sospitós podria estar amagat a Portugal i que és el líder d'un grup delictiu que ja té la resta de membres detinguts. 

L'institut armat demana col·laboració ciutadana per a trobar aquest individu, que està fugit de la justícia i té en vigor una orde de detenció europea. L'última residència que té coneguda es troba a la ciutat de Sevilla.

L'operació contra el fugitiu la va començar el juny passat l'equip de policia judicial de Sant Joan. Fins ara hi ha sis persones més arrestades: cinc homes espanyols i una dona russa. A tres de les persones les agafaren a Alacant, altres dos a Huelva i la darrera a Madrid. El cas s'investiga al jutjat d'instrucció número 3 d'Alacant.

La Guàrdia Civil ha habilitat un número de telèfon mòbil, el 650 98 40 71, perquè hi contacte tota persona que puga tindre informació sobre el parador de Carlos Garrido. 

També et pot interessar

stats