La Guàrdia Civil creu que la jove de Huelva va desaparèixer de forma no voluntària

La jove va desaparéixer després d’eixir a córrer al municipi d’El Campillo.

Una dona camina pel lloc per on solia eixir per practicar esport la jove desapareguda des de dimecres a El Campillo (Huelva)
Una dona camina pel lloc per on solia eixir per practicar esport la jove desapareguda des de dimecres a El Campillo (Huelva) / Julián Pérez (EFE)

La Guàrdia Civil maneja té a principal hipòtesi l'accident o la intervenció d'una tercera persona enla desaparició de la jove  de 26 anys i en parador desconegut des de dimecres passat, quan eixira fer esport a El Campillo (Huelva).

Al llarg d'aquest diumenge ha continuat larecerca de la dona, després que dissabte fins a 200 persones, entre ciutadans, familiars i efectius de la Guàrdia Civil la buscaren sense èxit. 

L’alcaldessa d’El Campillo, Susana Rivas, ha destacat la “commoció” i “l’ambient de solidaritat” que es viu al municipi per la desaparició de la  jove de 26 anys que va eixir a córrer dimecres passat. Aquella vesprada, els repetidors de telefonia mòbil de la zona van perdre el senyal a nou quilòmetres al nord del poble. Ara mateix se la busca per tot el terme municipal i la rodalia, “sense descartar cap hipòtesi”, ha assenyalat el cap de la comandància de la Guàrdia Civil de Huelva, Ezequiel Romero.  

També et pot interessar

stats