La Guàrdia Civil confisca més de 490 plantes de marihuana a Millars i 116 a Riba-roja de Túria

Hi ha tres persones acusades d'un delicte contra la salut pública i frau de fluid elèctric

La GuLa Guardia Civil ha detingut a tres persones per delictes contra la salut pública
La Guàrdia Civil ha detingut tres persones per delictes contra la salut pública / Guàrdia Civil
20 d'agost 2021 - 20:01

La Guàrdia Civil ha confiscat 490 plantes de marihuana a l’interior d’una vivenda a Millars (Canal de Navarrés) i 116 més en dos hivernacles a Riba-roja de Túria (Camp de Túria). 

Per aquests fets s’ha detingut tres persones acusades d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. 

L'operació Yurelli va començar el 22 de maig quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement d'un possible cultiu de plantes de marihuana en una casa de la població de Millars. 

Durant el registre, a més de les 490 plantes, amb un pes de 36 quilograms, es van requisar tres aparells d'aire condicionat, dos extractors, un generador d'ozó i 20 punts de llum que rebien el subministrament de la xarxa pública. Un home de 37 anys va ser detingut a Dosaigües en relació amb els fets. 

Més tard, el 10 d'agost, els agents van identificar el segon home de 32 anys, que va ser detingut en el municipi de Cortes de Pallars. La casa de Millars en la qual van trobar la plantació pertanyia a uns dels seus familiars.

D'altra banda, agents de la Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la Policia Local de Riba-roja de Túria, van trobar el passat 7 d’agost en un registre dos hivernacles amb 66 plantes de marihuana i altres 50 en procés d'assecament, possiblement, per a la distribució posterior. El propietari de la finca va ser detingut per un delicte contra la salut pública. 

El jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Requena i el jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Riba-roja de Túria s’han fet càrrec de les diligències. 

També et pot interessar

stats