La Guàrdia Civil confisca 3.500 paquets de tabac de contraban al port d'Alacant

Un agent caní va localitzar l'amagatall en el vehicle d'un viatger de la línia amb Algèria que ocultava un miler de paquets

En imatge, els paquets de tabac confiscat en un vehicle durant l'operació del 3 d'abril
En imatge, els paquets de tabac confiscat en un vehicle durant l'operació del 3 d'abril / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha intervingut i retirat 3.444 paquets de tabac al port d'Alacant en el marc de dos operacions contra el contraban realitzades els dies 3 i 19 d'abril. Els agents han denunciat als infractors i han intervingut un dels vehicles utilitzats pels detinguts.

El 3 d'abril el Destacament de Fiscal i Fronteres va localitzar 1.952 paquets de tabac durant el dispositiu de seguretat de la línia regular que uneix Algèria amb Espanya. Un miler dels paquets els transportava una mateixa persona en un amagatall del seu vehicle, que va descobrir un gos ensinistrat. 877 paquets més els portaven ocults en l'equipatge cinc persones més, entre 21 i 30 anys.

El 19 d'abril, en un nou dispositiu, els agents de fronteres del port d'Alacant van intervindre 1.492 paquets de tabac a un home; 996 paquets a l'interior d'una furgoneta i 496 distribuïts en bosses fora.

Tots els infractors han sigut denunciats segons la Llei orgànica 12/1995, de 12 de desembre, de repressió del contraban.

També et pot interessar

stats