La Guàrdia Civil busca una jove de dènou anys desapareguda des de fa sis dies a Albal

La seua desaparició es considera d'alt risc, ja que la xica estava sent prostituïda al carrer i, segons testimonis, va pujar a un cotxe.

Els investigadors de la Guàrdia Civil mantenen obertes totes les hipòtesis
Els investigadors de la Guàrdia Civil mantenen obertes totes les hipòtesis / Arxiu

La Guàrdia Civil busca una jove de dènou anys de qui no se sap res des de fa sis dies. La seua desaparició es considera d'alt risc, ja que la xica estava sent prostituïda al carrer. Segons les seues companyes, va pujar a un cotxe a la zona d'Albal en direcció cap als camps de cultiu de l'entorn de l'Albufera.

Una companya va denunciar la seua desaparició diumenge a la caserna de la Guàrdia Civil d'Alfafar, després que la jove, Florina G., de nacionalitat romanesa, no haguera tornat a la casa on vivia ni als llocs on solia estar, a la pista de Silla, i tampoc no responguera a les telefonades.

El grup d'homicidis de la Guàrdia Civil està investigant els fets des que s'ha perdut la pista de la jove, al ramal que connecta la pista de Silla amb la CV-33, a Albal. Els investigadors mantenen obertes totes les hipòtesis, des del segrest al fet que haguera fugit voluntàriament del seu captiveri amb un client.

També et pot interessar