La Guàrdia Civil busca un home pel presumpte assassinat de la seua parella a Màlaga

La dona de 44 anys seria la cinquena víctima de violència masclista en poc més de 48 hores.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista
El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista

Una dona de 44 anys ha sigut trobada morta aquesta matinada a El Morche, a Màlaga. El cadàver, l'ha trobat la Policia Local a la vivenda, després de rebre un avís cap a les 3 de la matinada. Al costat de la dona hi havia un ganivet, que podria ser l'arma del crim.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i ara tracta de localitzar l'home amb el qual convivia.

Tot i que la víctima tenia dues ordes d'allunyament de dues parelles anteriors per denúncies per maltractament, de moment no s'ha fet oficial si hi havia cap denúncia contra l'home amb qui actualment estava relacionada. 

Si es confirma aquesta mort com un cas de violència masclista, la dona de Torrox seria la cinquena víctima mortal en poc més de 48 hores, després dels assassinats de dues xiquetes a Castelló, una dona a Maracena (Granada) i d'una altra a Bilbao. Es tractaria ja de 38 dones assassinades per violència masclista des de començament de 2018, i de 962 des de 2003, primer any del qual hi ha dades.

L'Ajuntament de Torrox ha convocat un minut de silenci a les 12:00 h per a mostrar la seua repulsa per aquest assassinat, acte al qual té previst assistir la subdelegada del govern a Màlaga, María Gámez.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l'adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats