Ja es coneixen els guanyadors dels VII Premis a l’Excel·lència de la Unió Professional de València

Anecoop, Incubadora con Valores, Witrac i Schneider Electric són les entitats guardonades

Jurat dels VII Premis a l'Excel·lència Professional
Jurat dels VII Premis a l'Excel·lència Professional / À Punt NTC

Els VII Premis a l'Excel·lència Professional de la Unió Professional de València, l'associació que congrega les professions col·legiades a la ciutat de València, ja tenen guanyadors. Aquest 2022 els guardons dels col·legis professionals ha sigut per a Anecoop, Incubadora con Valores, Witrac i Schneider Electric.

La taula del jurat ha comptat amb la participació de la presidenta d'Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, la secretària, Angélica Gómez, i dels membres del jurat, que en aquesta setena edició està format per Josefina Bueno, consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital; José E. Capella, rector de la Universitat Politècnica de València; Alfred Costa, director general d'À Punt Mèdia, i José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç de València. 

Per a l’entrega dels premis encara caldrà esperar a la Nit de les Professions, que tindrà lloc el 27 d'octubre en el monestir de Sant Miquel dels Reis

Quatre entitats valencianes de referència 

El Grup Anecoop ha estat guardonat en la categoria de Projecció Internacional, la Incubadora de Valores ha guanyat el premi en la categoria d'Emprenedoria, Formació i Ocupació, en la categoria d'Innovació, Recerca i Transformació Digital es reconeix el treball de l'empresa Witrac Comunicacions Intel·ligents SL, i, finalment, en la categoria de Responsabilitat Social Corporativa, ha estat premiada Schneider Electric Meliana.

Des d’UPdV volen reconéixer i agrair l'impuls als guardons que donen cada any els líders de categoria, que en l'actual edició són Grup LAE i Caixa Popular, unes entitats que representen al seu torn els valors dels premis a l'Excel·lència.

La Unió Professional de València

La Unió Professional de València es va constituir el 2 de novembre de 1993 amb la finalitat de coordinar les actuacions en temes d'interés comú de les professions titulades valencianes representades, defendre els valors característics d’aquestes professions i promoure'n el perfeccionament. 

Actualment, està formada per 41 col·legis professionals de la província de València i reuneix més de 90.000 col·legiats de multitud de disciplines de tots els sectors. 

Des d'Unió Professional de València s'advoca per fomentar i difondre el valor de la col·legiació i el plus que suposa per a la societat en termes de qualitat, ètica i transparència.

També et pot interessar

stats