Els grups bambolla, clau durant les reunions de Nadal

Els dinars i sopars d’empresa que no es van poder fer abans de la pandèmia es recuperen de cara al desembre

Un grup de persones celebra un sopar en un restaurant / À Punt NTC

Amb l’arribada de Nadal, el sector hostaler ha recuperat poc a poc una normalitat pareguda a l'anterior a la pandèmia i, per primera vegada des que va arribar el coronavirus, s’han començat a omplir les agendes amb sopars i dinars d’amics, empreses i famílies amb motiu de Nadal. Per això, són moltes les veus expertes que recomanen organitzar trobades amb grups bambolla de treball, i sempre amb persones amb la pauta de vacunació completa.

Així mateix, es recomana triar dinar abans que sopar, ja que al migdia encara fa bon oratge i es poden evitar ambients d’interior amb pitjor ventilació i menys distància de seguretat. 

A més, una bona garantia és fer-se un test d'antígens abans de la celebració, per comprovar que no hi ha cap convidat infectat. 

També et pot interessar

stats