Grumpy Cat i altres celebritats felines d’internet

En el Dia Internacional del Gat repassem els gats més virals de la història d’internet.

Grumpy Cat i altres celebritats felines d’internet
Grumpy Cat i altres celebritats felines d’internet

El 20 de febrer és el Dia Internacional del Gat, però aquest dia no és l’únic dedicat a aquest animal. De fet, el felí és l’únic animal al qual dediquem tres dies a l’any.

El responsable del fet que celebrem aquest dia el 20 de febrer és un gat molt influent, conegut pel nom de Socks (calcetins) i que es va fer famós per ser la mascota de l'expresident dels Estats Units, Bill Clinton.

Des de 1993, Calcetins es va fer molt popular per interrompre les rodes de premsa del seu amo, fins que va ser diagnosticat amb càncer i li van practicar l’eutanàsia un dia com hui el 2009.

Si el millor amic de l’home és el gos, el d’internet, sense dubte, és el gat. Els felins acumulen milions de visualitzacions en internet i protagonitzen molts dels mems més divertits. I és que, segons apunten alguns psicòlegs, els gats ens fan sentir millor, ens inspiren positivisme i ens carreguen d’energia.

Per a celebrar aquest dia fem un repàs als gats més populars d’internet. Quin és el teu favorit?

Shironeko, el gat zen

El gat més feliç i somnolent d’internet ens va abandonar l’any passat. Aquest felí tan adorable és tota una celebritat al seu Japó natal. El seu gest tranquil i feliç li va valdre el mot de zen.

@sshironekoo / Instagram

Maru, el gat amb rècord Guinness

Els vídeos del gat Maru arriben als 444 milions de visualitzacions en YouTube i fins i tot va aconseguir el rècord Guiness per ser l’animal amb més visualitzacions en aquest canal.

Guinness World Records / YouTube

Grumpy Cat, la gata enfadada

El seu gest enfadat va ser el que la va catapultar a la fama. Però Grumpy Cat no estava enfadada, sinó que patia enanisme i era prògnata. Aquest felí tan popular ens va deixar el 2019. La seua pàgina oficial en Facebook té al voltant de set milions de m’agrada i ha protagonitzat portades de revistes i diaris com New York Magazine i molts mems.

Smudge, el gat dels mems

Aquest gat es va fer famós quan la seua foto, en una taula davant un plat d’ensalada, va ser editada juntament amb la de Taylor Amstrong del reality show The Real Housewives of Beverly Hills. El mem, que va arribar al 78.000 m’agrada en tan sols dos setmanes, és un dels mems de gats que més triomfen en internet.

@smudge_lord / Instagram

Lil Bub, el gat de la llengua fora

Amb dos milions de seguidors en Instagram, aquesta gata ha sigut la imatge d’una campanya de PETA (Persones pel Tracte Ètic dels Animals) i també ha protagonitzat pel·lícules, sèries i documentals. Es va fer famosa quan el seu amo va pujar a les xarxes una foto d’ella amb la llengua fora. Va morir l’any 2019.

@iamlilbub / Instagram

Nora, la gata pianista

Aquesta gata es va fer famosa per un vídeo del 2007 en què apareixia tocant el piano. Els seus amos asseguren que va aprendre a tocar sola.

Nora The Piano Cat / YouTube

Shark, el gat tauró

Shark es va fer famós per aquest vídeo de 2012 que té quasi 11 milions de visualitzacions. S’hi pot veure el felí disfressat de tauró i pujat a una aspiradora robot.

TexasGirly1979 / YouTube

També et pot interessar

stats