La grua del camió de reciclatge arranca la façana d'una casa a Tavernes de la Valldigna

El forat de l'habitació de Josefa, una dona de 82 anys, ha estat dos dies obert, fins que li han posat una paret provisional

Una grua trenca la façana d'una casa a Tavernes de la Valldigna / À Punt NTC

Josefa encara té la por al cos després que la grua del camió de reciclatge li haja arrancat un tros de la paret exterior de la seua habitació a Tavernes de la Valldigna. El forat ha estat dos dies obert, fins que li han posat una solució provisional.

L'accident la sorprenia el dissabte passat a primera hora del matí, mentre estava dormint, quan un fort soroll la va despertar de manera sobtada.

Als seus 82 anys es va emportar un bon sobresalt quan va veure que en l'habitació on dormia hi havia el braç de la grua del camió de recollida de contenidors.

L'operari es va deixar el braç de la grua estirat i en posar-se en marxa es va enganxar en la façana de l'habitatge i va tombar un tros de paret, i va fer un important forat en la façana que deixava a l'aire l'habitació.

A causa de l'esglai, Josefa va haver de ser atesa pels sanitaris, que es van desplaçar al carrer del Barranc després de l'accident al costat de la Policia Local, protecció civil, Bombers i l'arquitecte municipal.

Accident amb la grua del camió
Accident amb la grua del camió
L'habitació sense la paret
L'habitació sense la paret

També et pot interessar

stats