Greta Thunberg visita de sorpresa la Cimera del Clima de Madrid

Aquesta vesprada participa en una gran manifestació per a demanar mesures davant l'emergència climàtica.

Thunberg, amb activistes de Fridays for Future en la zona verda de la Cimera del Clima

La jove activista sueca de 16 anys Greta Thunberg s'ha desplaçat de sorpresa a la Cimera del Clima de Madrid. Ha sigut al cap de poques hores d'arribar a la capital procedent de Lisboa, des d'on ha viatjat en tren durant la nit en un trajecte de deu hores.

Thunberg s'ha unit als Joves pel Clima que, arribats de diferents països, han celebrat una assentada silenciosa a les instal·lacions de la COP25 per a protestar per la falta d'acció i ambició real en la lluita contra l'emergència climàtica. A més, ha mantingut una trobada amb la jove índia de 8 anys Licypriya Kangujam, també reconeguda per la seua defensa del planeta.

L'activista té previst intervindre en la COP25 el proper dilluns en un acte d'Unicef. Ha arribat al recinte firal d'Ifema, on se celebra la conferència de les Nacions Unides i això ha provocat un gran rebombori.

A la vesprada, Greta Thunberg participarà en la gran Marxa pel Clima convocada a Madrid per diverses entitats per a protestar per la inactivitat dels governs davant l'emergència climàtica. Abans, oferirà una roda de premsa junt amb altres integrants del moviment Fridays for Future i de Joventut pel Clima.

També et pot interessar

stats