Greenpeace desplega una gran pancarta a Madrid reclamant parar la venda d'armes a l'Aràbia Saudita

L'acció s'ha realitzat a l'arc del triomf amb motiu del Dia internacional dels Drets Humans.

Greenpeace

Greenpeace ha desplegat una pancarta aquest dilluns coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans a l'Arc de la Victòria de Madrid amb la finalitat d’enviar un missatge directe a Pedro Sánchez perquè pose fi a la venda d'armes a l’Aràbia Saudita. La pancarta diu: "Pedro, no et passes els drets humans per l'arc del triomf. Prou d'armes per a matar civils".

La imatge gegant coincideix amb el Dia Internacional dels Drets Humans i l’organització ha aprofitat per a reivindicar i enviar un missatge directe a Pedro Sánchez per tal que prenga mesures i prohibisca la venda directa a l’Aràbia Saudita. El país està al capdavant del bloqueig militar al Iemen i, segons recordava Greenpeace, l’ONU la qualificat d'una de les majors crisis humanitàries causades per l’acció humana.

Per últim, Greenpeace ha remarcat que l’estat espanyol ha de comprometre's sense fissures al compliment dels drets humans. “No tot es val, per a avançar en qualitat democràtica cal demostrar fermesa i determinació respecta els drets humans”, ha declarat Mario Rodríguez, el director de Greenpeace a Espanya, en declaracions als mitjans

També et pot interessar

stats