El Grau de Castelló tindrà una secció de l’EOI el pròxim curs

Naix amb una oferta de 130 places d'anglés en dos grups de primer d'A2 i dos més de primer de B1 i s'ubicarà en el CIPFP Costa de Flor del taronger.

Escola Oficial d'Idiomes de Castelló de la Plana
Escola Oficial d'Idiomes de Castelló de la Plana / GVA

La Conselleria d'Educació obrirà per al pròxim curs 2020-2021 una tercera secció de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Castelló de la Plana al Grau de Castelló. Aquesta nova secció, que se suma a les de Vinamargo i Almassora, tindrà la seu en el CIPFP Costa de Flor del taronger i naix amb una oferta de 130 places d'anglés en dos grups de primer d'A2 i dos més de primer de B1.

El conseller, Vicent Marzà, ha assegurat que “és important estendre l'oferta d'ensenyament d'idiomes i acostar-la als barris de la capital de la Plana i als pobles del voltant per a fer més accessible la formació en llengües, que afavoreix també el futur laboral”.

Per la seua banda, el regidor d'Educació de Castelló, Francesc Mezquita, ha manifestat que "la ubicació d'aquest servei al Grau de Castelló és un encert absolut perquè facilitarà l'accés a l'aprenentatge de llengües a un nucli poblacional de vora de 20.000 persones i, a més, també a tota la població que viu en la costa de Benicàssim".

L’EOI de Castelló de la Plana ofereix actualment la possibilitat d'estudiar 12 idiomes: alemany, anglés, àrab, castellà per a estrangers, eusquera, francés, italià, portugués, romanés, rus, valencià i xinés.

També et pot interessar

stats