El Grau de Castelló disposarà d’una seu pròpia de la Policia Local

L'Ajuntament rehabilitarà l'edifici del mercat del Grau per a ubicar la nova seu que pretén reforçar la policia de proximitat.

Les autoritats, en la visita al mercat del Grau que acollirà la nova seu policial
Les autoritats, en la visita al mercat del Grau que acollirà la nova seu policial
23 de setembre 2018 - 00:05

El districte marítim de la ciutat de Castelló disposarà en breu d’una seu policial pròpia. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha anunciat la rehabilitació de l'edifici del mercat del Grau per a convertir-lo en seu de la Policia Local amb l’objectiu de "prestar una millor atenció ciutadana, afavorir la proximitat i millorar els mitjans materials amb què compten els agents per a exercir el seu treball". 

Marco, que ha visitat l'edifici juntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, el tinent d'alcaldia del Grau, Rafa Simó, i l’intendent general de la Policia Local, José Luis Carque, ha destacat que l'obertura d'aquesta seu policial "respon a la voluntat del govern municipal de garantir la qualitat d'un servei públic essencial com és el que presta la Policia Local".  

Els agents disposaran d'una nova ubicació més àmplia per a realitzar els informes policials i alhora guanyaran en qualitat ja que a la nova seu hi haurà vestuaris nous i més llocs informàtics perquè els agents puguen redactar els nombrosos informes que la seua funció policial requereix”.  

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha subratllat que aquesta seu policial pròpia al Grau "optimitzarà la capacitat de resposta davant de qualsevol eventualitat". "Permetrà que els efectius de seguretat municipal tinguen unes instal·lacions modernes, adequades a la funció policial i amb diversos departaments que facilitaran la labor administrativa dels agents en el seu objectiu de vigilància i manteniment de la seguretat al Grau", ha afegit. 

Per a açò, es rehabilitarà la planta de l'edifici que fins a fa uns mesos complia amb les funcions de mercat per a ajustar-se a les necessitats de la policia mentre que la segona planta mantindrà els usos actuals.

Per la seua banda, el tinent d'alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha valorat la decisió del govern municipal. "Redundarà en una millora urbanística, social i ciutadana a la qual se sumarà la remodelació integral del parc de la Panderola", ha dit. 

També et pot interessar

stats