Granissades i pedregades a l’interior de Castelló i València aquest dijous de vesprada

A les 23:03 hores ha finalitzat la preemergència per aquestes comarques en alerta durant la vesprada per tempestes acompanyades de fort vents i graníssol

Granís i pluja dijous

L'interior de les comarques del nord que aquest dijous de vesprada, que han estat en alerta per tempestes, vents i graníssol, s’han vist sorpreses per fortes tormentes de granís i pedra, i també d’aparell elèctric. La colaboració ciutadana dels veïns ha permés a À Punt difondre aquestes imatges.

Granís caigut a Mas de Tosca, a Vilafranca
Granís caigut a Mas de Tosca, a Vilafranca / Santiago Miralles
Torre de la Sal, a la Plana Alta
Torre de la Sal, a la Plana Alta / Paula Monleon

Al Portell de Morella, el Mas de Tosca i el Pla de Vistabella són alguns dels llocs que han concentrat la forta tempesta d’estiu. Durante la vesprada d’aquest dijous, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat mantenia la preemergència nivell taronja a l'interior de les comarques del nord.

L'interior es troba en alerta groga per pluges que poden acumular els 20 l/m² en una hora i que poden estendre's puntualment a zones pròximes del litoral.

També l'interior de les comarques del centre està en alerta groga per tempestes que poden anar acompanyades de ratxes molt fortes de vent i amb probabilitat de graníssol.

 

També et pot interessar

stats