El govern espanyol vol viatges de l'Imserso a l'estiu i passaport de vacunació al maig

Reyes Maroto afirma que "a la primavera" estarà vacunada entre el 30% i el 40% de la població espanyola.

Parella en una platja
Parella en una platja
10 de març 2021 - 10:18

El govern espanyol pretén accelerar el procés administratiu per a poder avançar la represa dels viatges de l'Imserso a l'estiu, una vegada els majors de 65 anys ja estaran vacunats, segons ha afirmat la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

A més, Maroto ha avançat que espera que a mitjan maig, coincidint amb la celebració de la Fira Internacional del Turisme, Fitur, a Madrid, es puga aplicar el certificat digital de vacunació, que permetrà anar reobrint la mobilitat.

En el programa Espejo Público, d'Antena 3, la ministra s'ha mostrat convençuda que tant Fitur com el Mobile World Congress de Barcelona es podran celebrar, encara que "no seran tan massius" com en edicions anteriors, sinó que seran en una versió mixta digital i presencial.

"Estem treballant per a poder tindre el programa (Imserso) llest i seria important poder avançar-lo, però els terminis de l'administració són els que són", ha dit Maroto.

A juí seu, "a la primavera" estarà vacunada entre el 30% i el 40% de la població espanyola, un fet que, unit al nombre de persones que ja estan immunitzades per haver passat la Covid, permetrà començar a activar la mobilitat.

També et pot interessar

stats