El govern espanyol licitarà el programa de l'Imserso el 8 de març

Hosbec havia instat l'executiu central a accelerar el tràmit per a evitar el retard en l'arribada dels pensionistes a la Comunitat Valenciana.

El govern espanyol licitarà el programa de l'Imserso el 8 de març

El coordinador de Turisme del grup del PSPV-PSOE en les Corts Generals, Herick Campos, ha asegurat que el govern central licitarà el 8 de març el nou programa de Turisme Social de l'Imserso per a 2019-2020 i 2020-2021. 

Campos ha fet aquestes declaracions després que la patronal hotelera Hosbec acusara l'executiu central de posar en risc les vacances d'un milió de pensionistes espanyols en el programa de l'Imserso en no haver aprovat encara els plecs de condicions per a adjudicar el concurs. En els mateixos termes s'ha expressat aquest matí Núria Montes, secretària general de la patronal en Les notícies del matí on ha assenyalat que la parada administrativa per l'avançament de les eleccions podia afectar negativament el sector del turisme. 

Així mateix el coordinador de Turisme socialista ha manifestat que l'anunci de licitació del concurs està publicat  en el Diari Oficial de la Unió Europea des de l'1 de febrer i que "després de conéixer la denúncia pública feta per Hosbec", va parlar "personalment" amb la ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, María Luisa Carcedo, qui, segons Campos, li va traslladar que "no hi havia cap bloqueig i que es licitaria en breu".

Campos ha assenyalat també que "té la garantia del director general de l'Imserso que els paquets de la temporada 2019-2020 s'estaran venent dins del termini".

També et pot interessar