El govern espanyol confirma l'assassinat masclista de la dona de Cantàbria

La Guàrdia Civil va trobar el cos de la dona quan van anar a comunicar-li la mort del seu home en un accident.

Investiguen la mort d'una dona amb ferides per arma blanca a Cantàbria

La vicepresindeta del govern espanyol i ministra d'Igualtat, Carmen Calvo, ha confirmat aquest dimarts l'assassinat masclista de la dona de 52 anys que van trobar ahir morta en sa casa amb ferides d'arma blanca al municipi càntabre d'Escalante. 

La delegació del govern ha confirmat que la dona va morir apunyalada. La Guàrdia Civil va trobar dilluns la dona amb ferides d’arma blanca quan van anar al seu domicili a comunicar-li que el seu home havia mort en un accident. 

Amb aques cas de violència de gènere s’eleva a 36 el nombre de dones mortes a les mans de les seues parelles o exparelles a Espanya en el transcurs d’enguany, 1.010 des que el 2003 van començar a comptabilitzar-se els casos.

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes l’adreça electrònica 016-online@msssi.es.

També et pot interessar

stats