El govern espanyol aprova una oferta de 1.735 places per a fer front al Brexit

Aquestes mesures en matèria d'ocupació pública pretenen reforçar els serveis afectats per l'eixida del Regne Unit de la Unió Europea.

L'executiu central ha assegurat que l'Administració disposa actualment dels mitjans necessaris
L'executiu central ha assegurat que l'Administració disposa actualment dels mitjans necessaris

El Consell de Ministres ha aprovat un acord amb mesures en matèria d'ocupació pública amb la finalitat de reforçar els serveis afectats per l'eixida del Regne Unit de la Unió Europea, que comporta el reforç de 1.735 persones.

D'aquest reforç de personal de 1.735 efectius, 875 corresponen a empleats públics o llocs de treball de l'Administració General de l'Estat, i 860, a efectius per a serveis que presten empreses públiques, principalment AENA i Ports de l'Estat.

Dels 875 efectius per a l'administració central, la majoria seran per al Ministeri d'Hisenda (462), seguit de Política Territorial (135), Foment (62), Interior (59), Indústria (51), Agricultura i Pesca (30), Afers Estrangers (26), Sanitat (18), Educació (18), Transició Ecològica (6), Economia (5) i Justícia (3).

L'executiu central ha assegurat que l'Administració disposa actualment dels mitjans necessaris per a afrontar el marc de relacions que es produiria amb el Regne Unit després de la seua retirada de la Unió Europea, però reconeix que cal reforçar la disponibilitat d'empleats públics en determinats sectors.

També et pot interessar

stats