El Govern d'Espanya proposa que el pròxim curs siga presencial en totes les etapes i amb mascaretes

L'executiu ho preveu en un esborrany que s'analitzarà aquesta vesprada en la comissió de salut pública i que dimecres de la setmana que ve, 19 de maig, s'aprovarà

Una xiqueta, estudia al seu centre en mascareta
Una xiqueta estudia al seu centre amb mascareta

El pròxim curs serà presencial en totes les etapes educatives, però es mantindran les mesures de seguretat contra el coronavirus. Així, almenys, ho planteja el govern, que ha enviat a les comunitats autònomes un esborrany per regular el curs 2021-2022.

Les mesures de seguretat seran l'ús de màscares, els grups bambolla i la distància de seguretat entre alumnes i professors, encara que en aquest sentit planteja que en lloc d'1,5 metres de separació, es puga reduir a 1,2 metres en alguns cursos. Així ho posa de manifest el document Proposta de mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut enfront de la Covid-19 per a centres educatius en el curs 2021-2022, que ha sigut redactat pels ministeris d'Educació i de Sanitat i remés a les comunitats autònomes per a la seua valoració.

Segons asseguren fonts del Ministeri d'Educació, el document és un esborrany que s'analitzarà aquesta vesprada en la comissió de salut pública i aquest divendres en la comissió d'educació. Serà el dimecres de la setmana que ve, 19 de maig, quan aquest document s'aprovarà en la reunió conjunta entre Sanitat i Educació amb les comunitats autònomes en una conferència interterritorial.

Document
Proposa de mesures als centres educatius
Consulta'l

També et pot interessar

stats