El govern central preveu remolcar el ferri de Dénia entre hui i demà

Capitania Marítima d'Alacant investiga les causes de l’accident

VÍDEO | El govern central preveu remolcar el ferri de Dénia entre hui i demà

El vaixell Pinar del Río continua encallat al port de Dénia des que divendres xocara contra l'escullera nord. El trànsit marítim entre la capital de la Marina Alta i les Balears s'ha restablit, però 70 famílies esperen encara recuperar els vehicles, que estan a la bodega del ferri. 

Capitania Marítima d'Alacant investiga les causes de l'accident i la companyia Baleària no ha anunciat, de moment, el dia previst per a reflotar-lo.  El subdelegat del govern central a la Comunitat Valenciana, José Roberto González, ha assenyalat que preveuen remolcar-lo entre aquest dilluns i dimarts.  Ho ha fet en el marc d'una visita al port de Dénia. 

El vaixell portava un passatge de vora 400 persones en el moment de l'accident, a les 23:30 hores de divendres. 

Després de ser traslladats a port, quedava una segona part per als que portaven els cotxes a bord: recuperar els vehicles. Una qüestió que podria tardar uns dies. Mentrestant, l'empresa ha facilitat vehicles de substitució.

El capità marítim d'Eivissa, que ahir va dir a El diari d'Eivissa  que la nau tenia un motor avariat, si bé això no afectava la seguretat de la navegació, rectificà hores després per a aclarir que l'avaria havia sigut reparada abans de l'accident.

També et pot interessar