El govern central estudia la construcció d'una passarel·la entre l'N-220 i l'aeroport

El delegat del govern s'ha reunit amb l'alcalde del municipi per a discutir com connectar el municipi amb la terminal.

La passarel·la facilitaria l'accés als vianants, treballadors i habitants del municipi.
La passarel·la facilitaria l'accés als vianants, treballadors i habitants del municipi.

El delegat del govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha plantejat la possibilitat de recuperar el projecte de 2009 per a la construcció d'una passarel·la sobre l'N-220 enfront de l'aeroport de Manises, amb l'objecte de facilitar el pas dels vianants.

El representant de l'administració central s'ha reunit amb l'alcalde de Manises, Jesús Borràs, per a analitzar les alternatives a la connexió del municipi amb la terminal de l'aeroport. En la trobada també han estat presents el regidor d'Urbanisme, Ángel Mora, i els tècnics de l'àrea de carreteres de la delegació del govern.

El delegat s'ha compromés a analitzar, en el consistori de Manises, els diferents projectes el setembre que ve. Així mateix, el delegat ha subratllat la necessitat de col·laboració entre administracions per a solucionar la connectivitat del municipi.

Resposta després de l'accident

Després de l'accident del 20 de juliol en què va morir una persona i una altra va resultar ferida, l'Ajuntament de Manises ha exigit al Ministeri de Foment la instal·lació d'una passarel·la que facilite l'accés per vianants, treballadors i habitants del municipi a l'aeroport de València. Per la seua banda, Fulgencio ha recalcat la importància de garantir la millora i seguretat de l'accés a la terminal de l'aeroport.

També et pot interessar

stats