Gori, l'hipopòtam del Bioparc, celebra els seus dos anys amb un "pastís subaquàtic"

L'animal, que va nàixer durant el confinament, ha gaudit d'un pastís original, deliciós i colorit de fruita i verdura

Els hipopòtams del Bioparc Rigas i Gori durant la celebració
Els hipopòtams del Bioparc Rigas i Gori durant la celebració / Bioparc

El Bioparc de València ha celebrat el segon aniversari de Gori, l'hipopòtam que va nàixer durant el confinament. L'equip tècnic encarregat d'aportar el màxim benestar als animals ha preparat un singular pastís d'aniversari que ha col·locat sota l'aigua durant els instants previs a l'eixida de la família.

El comportament del xicotet ha sigut realment sorprenent quan ha descobert que entre els ingredients hi havia el seu menjar favorit, amb fruita i verdura deliciosa.

L'hipopòtam comú (Hippopotamus amphibius) està catalogat com a vulnerable en la llista roja de la IUCN (Unió Internacional de Conservació de la Naturalesa) i el Bioparc participa activament en la conservació a través del programa europeu de cria del qual forma part el grup de València. 

Raf i Rigas, els progenitors, després de passar els primers anys de vida a l'antic Zoo de Vivers, ara gaudeixen d'un recite ampli que potencia el desenvolupament del seu comportament natural. A més de les cures habituals, aquestes accions especials permeten oferir el que es denomina tècnicament enriquiment ambiental i que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida dels animals mitjançant la potenciació dels seus instints.

Per a l'equip del parc ha sigut també un moment emotiu en recordar que Gori va arribar en els moments més durs de la pandèmia. Va ser una gran alegria per a tots i porta aquest nom en honor al familiar mort d'un company.

També et pot interessar

stats