La Generalitat sanciona 41 locals on s'exerceix la prostitució

Tant la llei d'espectacles com el decret de mesures contra la Covid-19 prohibeixen aquesta activitat.

La Generalitat sanciona 41 locals on s'exerceix la prostitució
La Generalitat sanciona 41 locals on s'exerceix la prostitució

La Generalitat, dins de les seues competències, està fent inspeccions a locals on se sospita que s'exerceix la prostitució. Fins ara la Policia Autonòmica ha fet 174 inspeccions, en col·laboració amb la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, i han sancionat 41 d'aquests establiments.

Així ho ha informat la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, en una reunió amb la Federació de Dones Progressistes de la Comunitat Valenciana. Les inspeccions es fan a l'emparament tant de la llei d'espectacles autonòmica, que permet sancionar els locals on s'exerceix una activitat diferent de la que preveu la llicència, com del decret llei autonòmic de règim sancionador de mesures contra la Covid-19.

El president del Consell, Ximo Puig, va avançar que "s'ha d'anar canviant la legislació per a eliminar la prostitució", després d'aclarir que el cas de la prostitució està més enllà de la pandèmia, ja que, segons Puig, "els prostíbuls ja estan prohibits" i, per tant, "encara que la prostitució es continua exercint en determinats locals, no tenen llicència per a aquesta activitat".

També et pot interessar

stats