La Generalitat recorre l’anul·lació de les tarifes de la ITV

La decisió judicial considerava que el Consell va aprovar les noves tarifes amb el propòsit d’incomplir una sentència de 2017

Imatge d'una inspecció tècnica de vehicles
Imatge d'una inspecció tècnica de vehicles / À Punt NTC.

Els serveis jurídics de la Generalitat recorreran la decisió del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat Valenciana d’anul·lar les tarifes aplicables a la prestació del servei públic d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) en matèria de contaminants i contaminació sonora aprovades pel Consell el maig de 2019.

Segons ha pogut confirmar À Punt Notícies, l’advocacia del Consell presentarà un recurs contra la decisió judicial, que considerava que aprovar les noves tarifes tenia per propòsit incomplir una sentència del 2017. 

La sala contenciosa administrativa va estimar l'incident d'execució de sentència plantejat per Applus Iteuve Technology SL i altres empreses, que van sol·licitar la nul·litat de l'acord del Consell.

El TSJ no veu cap motiu que justifique una baixada de tarifes com l'aprovada per l'administració i afig que, si té alguna incidència el reial decret que regula la ITV, seria "per a augmentar les tarifes, de cap manera per a disminuir-les".

També et pot interessar

stats