La Generalitat publica la creació de 109 places a l'Hospital Provincial de Castelló

Per a la direcció del centre, l’acord és una “aposta clara per l'estabilitat laboral”.

Foto d'arxiu de l'Hospital Provincial de Castelló. Europa Press
Foto d'arxiu de l'Hospital Provincial de Castelló. Europa Press

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la modificació de plantilla i relació de llocs de treball (RLT) del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, que recull la creació de 109 places de personal laboral de diverses categories professionals.

La publicació recull així l'acord a què ha arribat la majoria dels membres del consell de govern del centre hospitalari el passat 18 de desembre, segons ha informat l'Hospital Provincial en un comunicat.

“Aposta per l’estabilitat laboral”

Per a la direcció del centre, aquest acord és una “aposta clara per l'estabilitat laboral i és molt beneficiós per al personal, ja que soluciona situacions de temporalitat i precarietat en l'ocupació”.

Amb la publicació de l'acord en el DOGV ja poden reprendre's les proves selectives de l’oferta pública d’ocupació de 2016 per a la provisió a l'Hospital Provincial de Castelló d'un total de 34 places vacants d'infermeria, de les quals 17 es cobriran pel torn d'accés lliure i 17 més, pel sistema de promoció interna.

La llista definitiva de les persones aspirants admeses ja va ser publicada en el DOGV, per la qual cosa pròximament s'indicarà el lloc, la data i l’hora de l'exercici corresponent a la fase d'oposició.

També et pot interessar

stats