La Generalitat proporcionarà 127 cases als damnificats del Baix Segura

Dalmau anuncia que posarà els immobles a disposició dels ajuntaments perquè les distribuïsquen.

Veïns d'Oriola netegen les seues vivendes, negades per l'aigua
Veïns d'Oriola netegen les seues vivendes, negades per l'aigua / Efe

El conseller d'Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, ha anunciat aquest dilluns que la Generalitat posarà 127 vivendes a disposició dels ajuntaments del Baix Segura perquè les destinen als damnificats de la gota freda.

El titular d'Habitatge feia aquest anunci després de reunir-se amb el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, per a conéixer les necessitats habitacionals dels veïns del Baix Segura, que han vist que l’aigua ha negat les seues cases aquest setembre.

Durant la setmana passada, els tècnics de la Generalitat van avaluar els danys estructurals de les vivendes afectades per les inundacions amb la finalitat de reduir al màxim els riscos per als residents.

D’altra banda, la iniciativa que ha anunciat hui el conseller d'Habitatge s'afig a altres, com el pla d’ocupació de la Generalitat, que destinarà 5,8 milions d’euros perquè els ajuntaments del Baix Segura contracten veïns desocupats o la declaració de zona catastròfica pel Consell de Ministres per a reparar els danys dels municipis del Baix Segura més afectats per la DANA, que pretenen restablir la normalitat, al més aviat possible, a les comarques més afectades per l’últim episodi de la gota freda.

També et pot interessar

stats