La Generalitat està preparada per a recuperar la gestió de l'Hospital de Torrevella "malgrat els obstacles"

Barceló assegura que l'equip directiu ja està llest i que s'ha disposat tot el necessari perquè l'hospital i el departament en conjunt estiga al cent per cent el 15 d'octubre

Hospital Universitari de Torrevella
Hospital Universitari de Torrevella / À Punt NTC

El 15 d'octubre finalitza el contracte de la gestió privada del departament de salut de Torrevella. Aquest dimecres a les Corts, la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, ha donat els detalls de com serà el procés de reversió a la gestió pública a partir d'aquesta data. Barceló ha acusat la concessionària Ribera Salud d'obstaculitzar el procés.

Barceló ha comparegut en les Corts, a petició pròpia, per a informar sobre aquest procés, que ha dit que es durà a terme "amb total normalitat per a la ciutadania" i "amb total seguretat jurídica i atenent les necessitats assistencials de la població protegida".

Ha assegurat que l'equip directiu que se'n farà càrrec ja està preparat i que s'ha disposat tot el necessari perquè l'hospital i el departament en conjunt "estiga al cent per cent des del minut u". També està preparada la incorporació "a l'entorn GVA" perquè tot el sistema puga estar en funcionament sense problemes.

6.000 inscrits en la borsa de treball

A més, des de la Direcció General de Recursos Humans es tramita ja el decret per a incorporar tot el personal, un decret que, segons la consellera, "els dona seguretat". Des de juliol hi ha oberta una borsa de treball per a aquest departament de salut, en la qual ja s'han inscrit més de 6.000 persones.

També et pot interessar

stats