La Generalitat incorpora onze municipis més a l'Àrea de Transport Metropolità de València

Es beneficiaran de la tarifació i les modalitats de connexió que ja gaudeixen els 63 termes municipals que hi formen part.

Imatge promocional de l'Àrea de Transport Metropolità de València
Imatge promocional de l'Àrea de Transport Metropolità de València / ATMV

Onze nous municipis s'incorporaran a l'Àrea de Transport Metropolità de València, segons figura el decret que ultima la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. Així les coses, Buñol, Canet d'en Berenguer, Xest, Xiva, Domenyo, Godelleta, Montserrat, Nàquera, Serra i Sueca se sumaran en breu als 63 municipis que configuren l'ATMV.

L'ampliació permetrà les persones usuàries del transport públic d'aquests municipis beneficiar-se de la política tarifària especial que s'aplica a l'ATMV.

El projecte eixirà en les pròximes setmanes a la fase d'informació pública i a la comunicació als municipis afectats, perquè puguen fer les al·legacions que consideren necessàries.

L'Autoritat de Transport Metropolità de València és l'autoritat responsable de comercialitzar els títols de transport, el preu dels quals varia en funció de quatre zones (A, B, C, D i/o combinacions entre elles), les característiques dels i les usuàries (joves entre 15 i 30 anys, famílies nombroses, jubilats), la temporalitat o el límit de viatges.

També et pot interessar