La Generalitat haurà de pagar 100 milions per a demolir les torres bessones de Benidorm

El Suprem desestima el recurs presentat pel Consell.

La Generalitat haurà de pagar 100 milions per a demolir les torres bessones de Benidorm

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs presentat pel Consell que pretenia evitar la demolició de les torres conegudes com 'Els bessons' a Benidorm. La resolució tindrà un cost de vora els 100 milions d'euros per a la Generalitat, que sumats als 136 milions que el Consell ha pagatt per les condemnes judicials, obligaran a una modificació de crèdit dels pressupostos de 2019.

Els dos edificis es van construir amb autorització del Consell a la zona de servatge de protecció de Costes, un espai protegit pel seu caràcter de bé públic a la zona maritimoterrestre.

Amb 22 plantes cadascuna, les torres compten amb zones comercials i altres espais i 168 apartaments de luxe, amb un preu de mercat que en ple 'boom' immobiliari va arribar a xifres d'entre 400.000 i 700.000 euros.

Respecte de la modificació dels pressupostos, Puig ha subratllat que el Consell lluitarà fins a final perquè hi haja uns pressupostos generals de l'Estat (PGE) i ha garantit que els de la Generalitat seran "un pas endavant més per a millorar la vida de les persones i per a frenar tot el que vostés van desfer en aquest país", en referència al Partit Popular.

També et pot interessar