La Generalitat haurà de pagar 100 milions per a demolir les torres bessones de Benidorm

El Suprem desestima el recurs presentat pel Consell.

Les Torres de la punta de la Llissera de Benidorm estan un pas més prop de ser enderrocades.

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs presentat pel Consell que pretenia evitar la demolició de les torres conegudes com 'Els bessons' a Benidorm. La resolució tindrà un cost de vora els 100 milions d'euros per a la Generalitat, que sumats als 136 milions que el Consell ha pagatt per les condemnes judicials, obligaran a una modificació de crèdit dels pressupostos de 2019.

Els dos edificis es van construir amb autorització del Consell a la zona de servatge de protecció de Costes, un espai protegit pel seu caràcter de bé públic a la zona maritimoterrestre.

Amb 22 plantes cadascuna, les torres compten amb zones comercials i altres espais i 168 apartaments de luxe, amb un preu de mercat que en ple 'boom' immobiliari va arribar a xifres d'entre 400.000 i 700.000 euros.

Respecte de la modificació dels pressupostos, Puig ha subratllat que el Consell lluitarà fins a final perquè hi haja uns pressupostos generals de l'Estat (PGE) i ha garantit que els de la Generalitat seran "un pas endavant més per a millorar la vida de les persones i per a frenar tot el que vostés van desfer en aquest país", en referència al Partit Popular.

També et pot interessar

stats