La Generalitat estendrà el confinament perimetral almenys fins al 9 de desembre

Es mantindran també la resta de mesures aplicades contra la Covid-19 a l'espera dels informes jurídics.

Imatge d'una residència de majors a la Pobla de Vallbona
Imatge d'una residència de majors a la Pobla de Vallbona / Efe

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat en un acte a Castelló, que tenen la intenció de mantindre el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana almenys fins al pròxim dimecres 9 de desembre. "Farem una reflexió en les pròximes hores. Tal com estan evolucionant les circumstàncies la normalitat aconsella que es continue amb la situació de perimetratge. Però farem una reflexió per si podem anar més enllà. El nostre objectiu és el 9 de desembre per a fer una avaluació de com han funcionat les mesures i l'estat de la pandèmia en eixe moment, i la idea seria arribar fins a eixa data amb les mesures actuals" ha afirmat Puig.

Amb la pròrroga del confinament es prolonguen també totes les mesures restrictives que es van prendre amb l'objectiu de rebaixar la incidència acumulada de contagis per coronavirus.

Dimecres passat la prohibició d'eixir o entrar en el territori (amb les excepcions ja conegudes) es va fixar fins al divendres 20 de novembre, però ara es vol allargar per tal de no fer constants ampliacions setmanals.

La consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, ha confirmat que tot i que el creixement dels positius per coronavirus s’està alentint al territori valencià, les mesures per contindre la corba es mantindran fins al 9 de desembre. “No volem precipitar-nos. Hem de mantindre les mesures que estan en vigor per a comprovar si ens ajuden a reduir els contagis”, ha assegurat Barceló.

També et pot interessar

stats