La Generalitat crea una unitat per a potenciar la dona en el sector agrari

Biar, a l’Alt Vinalopó, acull la primera trobada de dones rurals de la Comunitat Valenciana.

La Generalitat crea una unitat per a potenciar la dona en el sector agrari
La Generalitat crea una unitat per a potenciar la dona en el sector agrari

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha anunciat la creació d’una unitat especialitzada per a potenciar el paper de les dones en el sector agrari i impulsar l’aplicació de la llei de titularitat compartida.

En el marc de la primera trobada de dones rurals de la Comunitat Valenciana que se celebra a Biar (Alt Vinalopó), Cebrián ha revindicat l’oportunitat de reconéixer i especificar el paper de les dones del sector en la negociació de la nova política agrària comuna posterior a 2020.

Aquesta trobada té com a objectiu establir llaços entre dones, emprenedores i empresàries, i entre associacions, fomentar la igualtat i fer visible el paper i la importància de les dones als pobles. Així mateix, pretén destacar la tasca de diverses dones i projectes, fer visible el treball fet durant anys i impulsar les iniciatives de transformació social cap a una societat millor i més igualitària.

La consellera ha considerat el moment actual idoni per a redefinir el futur del sector agroalimentari amb una major i imprescindible presència de dones. ‘‘Les dones tenim molt a aportar a aquesta redefinició’’, ha conclòs.

També et pot interessar

stats