La Generalitat confirma 4 nous casos de coronavirus i eleva la xifra a 48

Tots els casos són importats o contrets pel contacte amb altres persones que presentaven el virus.

VÍDEO | La Generalitat confirma 4 nous casos de coronavirus i eleva la xifra a 48

La Comunitat Valenciana ja registra 48 casos positius de pacients afectats pel coronavirus, segons l'últim balanç que ha donat la consellera de Salut Universal, Ana Barceló, aquesta vesprada.

D’aquests casos d'infectats, només dos són greus. Al còmput de les autoritats sanitàries valencianes se sumen 4 nous casos. Tots són importats o contrets pel contacte amb altres persones que presentaven el virus.

Respecte a adoptar mesures restrictives, que ja han adoptat altres comunitats com Madrid i Euskadi, i especialment pel que fa als actes de Falles i de la Magdalena, Barceló ha assenyalat que no n'hi ha prevista cap. “Seguim en la fase 1, de contenció del virus”, ha recalcat.

Situació diferent a Madrid

“La situació de Madrid era diferent. A la Comunitat Valenciana tenim la filiació dels casos positius i els contactes, una circumstància que no es donava allí, perquè no hi havia un vincle entre els afectats”, ha detallat la consellera.

Respecte al conjunt d’afectats a la Comunitat Valenciana, 16 persones estan ingressades als centres hospitalaris, mentre que 32 evolucionen als seus domicilis. Dels quatre casos nous amb Covid-19 que ha detectat la Conselleria de Salut Universal, 3 es localitzen a les comarques de València, mentre que només un està a les comarques del sud.

Barceló ha oferit aquest últim balanç després de reunir-se la taula de coordinació interdepartamental, en què han participat representants de diverses conselleries i el president de la Generalitat.

També et pot interessar

stats