La Generalitat celebra les primeres oposicions en època de pandèmia

2.124 persones estan inscrites en 9 processos selectius que se celebren aquest cap de setmana.

2.124 persones participen en els 9 processos selectius
2.124 persones participen en els 9 processos selectius / Twitter: @GVA Justicia

La Generalitat, a través de la Conselleria de Justícia, celebra aquest cap de setmana els primers processos selectius per a l'ocupació pública en l'administració en període de pandèmia.

Les proves tenen lloc a les instal·lacions de la Universitat de València, la Universitat d'Alacant i la Universitat Jaume I.

Les 2.124 persones inscrites en els 9 processos selectius aspiren a obtindre una plaça del subgrup A1 de l'administració especial de la Generalitat. A la ciutat de València es duen a terme 3 proves amb 1.546 participants, a la d'Alacant són 381 els participants en 3 processos selectius, mentre que a Castelló es realitzen 3 exàmens amb 197 participants.

Per a garantir la seguretat dels aspirants, la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha aprovat un pla de contingència que estableix entre altres mesures de prevenció, la presa de temperatura dels participants, l'accés escalonat, la separació d'un metre i mig entre els participants, la ventilació de les aules i la seua ocupació per davall del 25% de l'aforament complet.

A més, per a reduir la quantitat d'opositors al mateix temps en les instal·lacions, les proves se celebren en tres torns cada dia.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha destacat que els exàmens s'han desenvolupat "amb normalitat".

En total, s'oferiran més de 4.900 llocs de treball, que corresponen a l'execució de les ofertes d'ocupació pública de 2017, 2018 i 2019 i que representen entorn del 30% de la plantilla de l'administració valenciana.

També et pot interessar