La Generalitat de Catalunya assegura que el Mobile World Congress no se suspendrà

Demanen no generar alarmismes, després de les cancel·lacions d’Ericsson, Nvidia, LG, Amazon i Sony a causa del brot de coronavirus.

El conseller de Política Digital i Administració Pública, Jordi Puigneró, en una imatge d’arxiu
El conseller de Política Digital i Administració Pública, Jordi Puigneró, en una imatge d’arxiu / Marc Brugat (Europa Press)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, ha assegurat que el Mobile World Congress (MWC) “en cap cas” se suspendrà ni es retardarà. A més, ha demanat no generar alarmismes, després de les cancel·lacions d’empreses com Ericsson, Nvidia, LG, Amazon i Sony pel brot de coronavirus.

Puigneró ha defensat que té “plena confiança” que el MWC es desenvoluparà amb normalitat i ha indicat que ho tenen tot preparat. “Estem, evidentment, preocupats pel que està succeint amb el tema del coronavirus i estem prenent les mesures perquè tot vaja amb normalitat, però el MWC no penja d’un fil”, ha exposat.

El conseller de Polítiques Digitals ha remarcat que no s’ha produït cap cas de coronavirus a Catalunya: “És un lloc segur de coronavirus”. Ha emfatitzat que “no hi ha cap motiu” per a no anar al MWC.

Sobre les empreses que han anunciat que no hi assistiran, Puigneró ha sostingut que el nombre total de les que vindran al MWC “són moltes més”, i que les que no venen ho fan per les polítiques d’empresa, que no deixen viatjar als seus treballadors pel món davant el brot, no per una qüestió exclusiva del saló o de Catalunya.

També et pot interessar

stats