La Generalitat assumirà la gestió de l’aeroport de Castelló l’1 de novembre

El conseller de Política Territorial ha informat de la ratificació del document que acredita la solvència econòmica i financera d’Aerocas.

L'aeroport de Castelló està situat entre les poblacions de Benlloc i Vilanova d'Alcolea
L'aeroport de Castelló està situat entre les poblacions de Benlloc i Vilanova d'Alcolea / À Punt NTC

La Generalitat assumirà la gestió de l’aeroport de Castelló a partir de l’1 de novembre, dins del procés de certificació que duu a terme la societat Aerocas davant de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA).

El conseller de Política Territorial, Arcadi España, ha informat de la data i de la ratificació del document que acredita la solvència econòmica i financera de la societat pública Aeroport de Castelló SL (Aerocas) per a exercir com a gestor aeroportuari.

AESA va sol·licitar que el soci majoritari d’Aerocas, la Generalitat, acreditara que la mercantil disposa dels recursos necessaris i suficients per a fer front a les obligacions com a proveïdor de serveis de navegació aèria. El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, va subscriure el 16 de setembre un document que garanteix la solvència necessària perquè Aerocas actue com a gestor de l’aeroport.

També et pot interessar

stats