La Generalitat aprova la millora de les rutes d'autobús entre Ontinyent i Xàtiva

El nou servei atendrà 45 municipis que sumen una població de 161.790 habitants.

La Generalitat aprova el nou projecte de transport amb autobús que millorarà el servei de la CV-115 entre Ontinyent i Xàtiva
La Generalitat aprova el nou projecte de transport amb autobús que millorarà el servei de la CV-115 entre Ontinyent i Xàtiva / Europa Press

La Generalitat ha aprovat el nou projecte de transport amb autobús que millorarà el servei de la CV-115 entre Ontinyent i Xàtiva i que atendrà 45 municipis que sumen una població de 161.790 habitants. 

En aquest nou contracte destaca la implantació de rutes regulars amb preferència escolar, així com parades al costat de les estacions de Renfe, els hospitals i centres de salut, la universitat i les zones comercials d'Ontinyent i Xàtiva. 

El projecte també inclou la creació de dues línies que connecten la Font de la Figuera amb Ontinyent i Xàtiva amb Gandia per la CV-60 i es recupera la connexió d'Albaida amb Xàtiva per la N-340.

Nou línies

Així, hi haurà nou línies: cinc que connectaran diferents municipis amb Xàtiva, tres línies més que connectaran Ontinyent amb municipis del seu entorn i una última línia que connectarà Ontinyent i Xàtiva per itineraris diferents pels eixos viaris A-7 i N-340.

En total, el projecte comptarà amb un mínim de huit autobusos que realitzaran aproximadament 479.000 km, que s'augmentaran a 26 vehicles, una vegada inclòs el transport escolar, amb la qual cosa realitzaran més de 547.000 km anuals.

També et pot interessar

stats