La Generalitat anuncia per al 15 d'octubre la fi del teletreball del personal funcionarial

Funció Pública ha informat als sindicats de la derogació de la resolució que permet el 30% de treball no presencial per a les plantilles

Una dona teletreballant, en una imatge d'arxiu
Una dona teletreballant, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Conselleria de Justícia ha anunciat aquest dilluns als sindicats la fi del teletreball entre les plantilles públiques a partir del 15 d'octubre. Des d'aquesta data, ha remarcat el departament que dirigeix Gabriela Bravo, la presencialitat serà efectiva. Funció Pública, de fet, ha traslladat aquest dilluns als sindicats la derogació que permetia el 30% de teletrebal per a les plantilles.

La Generalitat va publicar la resolució en les condicions del teletreball del personal de la Generalitat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del passat 20 de maig. Aquesta resolució regulava el teletreball davant la situació de crisi que es vivia per la pandèmia. I permitia reduir la presencialitat als distints departaments sanitaris en els llocs de treball fins a un 30% com a màxim del total d’efectius. Aquesta opció abacava a tot el personal funcionari i laboral de l’Administració de la Generalitat però no el personal funcionalment dependent dels serveis socials o sociosanitaris o els considerats servei essencial.

També et pot interessar

stats